Sănătate

Peste 200 de copii infectați cu COVID19 sunt internați în spitale, dintre care 8 la Terapie Intensivă

241 de copii infectați cu noul coronavirus sunt internați în prezent în spitalele din România, iar 8 dintre ei se flă la Terapie Intensivă.

Peste 200 de copii infectați cu COVID19 sunt internați în spitale, dintre care 8 la Terapie Intensivă Peste 200 de copii infectați cu COVID19 sunt internați în spitale, dintre care 8 la Terapie Intensivă

 

 


241 de copii infectați cu noul coronavirus sunt internați în prezent în spitalele din România, iar 8 dintre ei se flă la Terapie Intensivă, a precizat luni Ministerul Sănătății.

 


Potrivit sursei, de la începutul pandemiei și până în prezent au fost depistați cu noul coronavirus 6.081 copii de 0-9 ani și 13.132 copii de 10-19 ani.

Precizările Ministerului Sănătății vin în contextul în care luni a fost raportat decesul unei fetițe de 4 ani infectată cu noul coronavirus care avea mai multe comorbidități, inclusiv imunodeficiență celulară.


De asemenea, în 28 octombrie, a fost raportat decesul unui bebeluș de numai 4 luni cu comorbidități accentuate.

Până acum, în România au murit trei copii infectați cu COVID19, cu vârste cuprinse între 0-9 ani și doi din grupa de vârstă 10-19 ani.


În urmă cu o săptămână, Edupedu.ro a prezentat într-o analiză  că procentul copiilor și tinerilor cu SARS-CoV-2 în total cazuri scade pentru prima dată în ultimele 8 săptămâni.

CITEȘTE ȘI:


CRIZĂ de Remdesivir. Medicamentul vital pentru bolnavii de COVID19 nu se mai găsește în mai multe spitale din țară!

 

 

 

În trei comune din Cluj, rata de infectare a depășit 10 cazuri de COVID19 la o mie de locuitori

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter