Sănătate

Echipamente medicale de peste 140.000 de lei pentru Spitalul CFR Cluj. FOTO

Cinci aparate medicale de ultimă generație vor intra în dotarea Spitalului Clinic de Căi Ferate din Cluj.

 

 


Consiliul Județean Cluj a achiziționat cinci aparate și echipamente medicale de ultimă generație pentru Spitalul Clinic Căi Ferate din Cluj-Napoca. Este vorba despre o masă de operație electro-hidraulică pentru chirurgie, o lampă scialitică cu două brațe, o combină oftalmologică, un biomicroscop și o centrifugă de laborator.

„Cu siguranță, aceste noi dotări pe care le frunizăm Spitalului CF din Cluj-Napoca vor facilita întregul proces de diagnosticare și tratare a pacienților. Alături de profesionalismul, priceperea și dăruirea personalului, un act medical de calitate presupune echipamente și aparate ultraperformante cum sunt cele pe care le-am achiziționat acum”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean.


Valoarea aparatelor și echipamentelor medicale ce vor intra în dotarea unității sanitare aflate în subordinea Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor este de 146.590 de lei, finanțarea fiind asigurată din bugetul propriu al Consiliului Județean Cluj.

Sursă foto: Facebook Consiliul Județean Cluj


CITEȘTE ȘI:

Echipamente medicale de peste 250.000 de lei pentru Institutul de Urologie. FOTO

Spitalul de Copii va beneficia de noi echipamente medicale ULTRAMODERNE

Ultimele Stiri
abonare newsletter