Sănătate

Piezișa, FOCAR de infecție COVID19! Chefurile de pe strada studenților au agravat situația

Piezișa a devenit focar de infecție COVID-19 după ce numeroase petreceri au avut loc în ultimul timp pe faimoasa stradă a studenților.

Piezișa, FOCAR de infecție COVID19! Chefurile de pe strada studenților au agravat situația Piezișa, FOCAR de infecție COVID19! Chefurile de pe strada studenților au agravat situația

 

 


Strada Piezișă din Cluj-Napoca a devenit focar de infecție, după ce au avut petreceri în urma cărora mai multe persoane au fost în contact cu virusul.

 


Din cauza acestor chefuri, la care regulile de distanțare și protecție nu au fost respectate, faimoasa stradă Piezișă a Clujul a devenit focar COVID-19.

„Strada Piezișă  a fost instituită zonă de siguranță specială începând de ieri. (...) Este un focar de infecție la nivelul municipiului Cluj. Avem câteva focare care au izbucnit de la petrecerile care se organizează acolo. Astfel că măsura este una cât se poate de clară, pentru că spațiul nu permite o răspândire a oamenilor acolo, pentru că oamenii stau în grupuri, așa sunt obișnuiți, pentru că acele terase sunt extrem de mici și nu poate fi vorba de distanțare și pentru multe alte motive care au dus la această situație. Nu este singurul loc cu grad de risc din municipiu, dar este cel pe care l-am identificat ca fiind cel mai important”, a declarat prefectul Mircea Abrudean.


În momentul de față există mai multe focare de COVID-19 în Cluj, chiar și în spitale și la ambulanță. Situația s-a agravat în mod considerabil.

abonare newsletter