Sănătate

Orban a solicitat să fie testat pentru COVID-19! Care este motivul?

Ludovic Orban a solicitat în această dimineață testarea pentru Covid-19. Care este motivul?

 

 


Premierul Ludovic Orban a solicitat luni dimineaţă testarea pentru coronavirus, după ce una dintre persoanele alături de care s-a aflat în acelaşi platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, anunţă Guvernul.

 


"Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentele programate în cursul zilei de astăzi, 5 octombrie, a fost suspendată urmare a faptului că una dintre persoanele alături de care s-a aflat în acelaşi platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus", informează Executivul.

Conform sursei citate, "premierul Ludovic Orban a solicitat în această dimineaţă efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus".


"Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus. Până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane", subliniază sursa citată.

CITEȘTE ȘI:


Medicamentele pentru tratarea Covid-19 INSUFICIENTE! Riscăm să rămânem fără medicamente, la fel cum am rămas fără dezinfectante și măști?

 

Un județ introduce noi măsuri de protecție. Masca va fi obligatorie și în jurul școlilor

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter