Sănătate

Horațiu Mălăele a fost diagnosticat cu COVID-19! Cum se simte actorul?

Horațiu Mălăele, un important actor român, a fost diagnosticat cu COVID-19 și a fost internat în spital. Care este starea de sănătate?

Horațiu Mălăele a fost diagnosticat cu COVID-19 Horațiu Mălăele a fost diagnosticat cu COVID-19

 

 


 

Marele actor al scenei Teatrului Național din București, în vârstă de 68 de ani, s-a infectat cu noul coronavirus, iar în momentul de față este internat la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Matei Balș”. Starea sa de sănătate este una stabilă.



În această seară, Horațiu Mălăele trebuia să fie prezent pe scena Teatrului Elvira Godeanu din Târgu Jiu. Din păcate nu va putea participa. Actorul urma să joace piesa „Caramitru, Malăele câte-n lună şi în stele”.

„Era în regulă, starea era bună, sper să rămână aşa, gândurile noastre se duc spre cel mai important artist gorjean în viaţă”, declară Iani Garbaciu, PR Teatrul Elvira Godeanu, pentru ProTv.


Actorul nu va mai putea fi participa nici la Iaşi în perioada 30 septembrie - 4 octombrie, din cauza infectării cu COVID-19.

"Ediţia care îi este dedicată artistului se va desfăşura în compania mesajelor şi cuvintelor pe care le va transmite la fiecare eveniment, prin scrisori către public. (...) Virusul nu alege - recent, actorul şi regizorul Horaţiu Mălăele a fost diagnosticat cu COVID-19. În aceste condiţii, spectatorii care îl aşteptau la Iaşi sunt rugaţi să păstreze gândurile de bine, să se bucure de atmosferă şi film, în compania invitaţilor din program", precizează organizatorii Serilor Filmului Românesc.


Totodată, SFR anunţă faptul că invitatul special al ediţiei va veni la Iaşi în viitorul apropiat, după ce va trece de scenariul infectării cu COVID-19, reluând toate momentele pe care ieşenii le aşteptau.

Biletele achiziţionate pentru spectacolul "Sunt un orb", din cadrul SFR, vor putea fi păstrate pentru data la care va fi reprogramat evenimentul.


CITEȘTE ȘI:

Doi angajați de la Filarmonica din Cluj au fost diagnosticați cu COVID-19

 

Un vaccin anti-Covid dă roade! Experimentul a crescut imunitatea în fața virusului

 

abonare newsletter