Sănătate

Situaţie îngrijorătoare în Sălicea! Tot mai multe persoane sunt depistate pozitiv la Covid-19

Sălicea ar putea deveni prima localitate din judeţul Cluj în care se va institui carantina.

Situaţie îngrijorătoare în Sălicea! Tot mai multe persoane sunt depistate pozitiv la Covid-19 Situaţie îngrijorătoare în Sălicea! Tot mai multe persoane sunt depistate pozitiv la Covid-19

 

 


Cristinel Popa, primarul localităţii Sălicea, a anunţat că au apărut trei cazuri noi de Covid-19 în localitate după ce la începutul săptămânii au fost confirmate alte îmbolnăviri. Conform informaţiilor transmise de edil, vorbim despre doi bătrâni şi un copil.

 


„Din păcate, am fost sesizat cu privire la apariția a trei cazuri noi de persoane infectate cu Covid-19 în satul Sălicea. Printre acestea se numără două persoane în vârstă și un copil. Cei trei sunt sub supraveghere medicală, iar familiile lor se află în izolare la domiciliu”, a transmis primarul.

Cristinel Popa face apel la responsabilitatea oamenilor din Sălicea

Sălicea ar putea deveni prima localitatea din județul Cluj în care se va impune carantina dacă numărul cazurilor de Covid-19 va crește semnificativ. Astfel, primarul a făcut un apel către toți cetățenii să respecte măsurile de distanțare socială, precum și alte recomandări oferite de specialiști.


CITEȘTE ȘI:

Șefii DSP-urilor vor primi salarii cu 40% mărite. Salariu COLOSAL pentru șeful de la Cluj

 


 

Focar infecție cu COVID-19 la Centrul de Dializă! DSP a început ancheta epidemiologică

 


 

abonare newsletter