Sănătate

Niciun caz nou de coronavirus la Cluj. Creștere ușoară la nivel național

Grupul de Comunicare Strategică nu a raportat niciun caz nou de îmbolnăvire cu coronavirus în județul Cluj, în ultimele 24 de ore.

Niciun caz nou de coronavirus înregistrat la Cluj. Creștere ușoară la nivel național Niciun caz nou de coronavirus înregistrat la Cluj. Creștere ușoară la nivel național

Până în prezent, în județul Cluj au fost înregistrate 587 de infectări cu noul coronavirus. Pe teritoriul României, au fost confirmate 20.749 de cazuri de persoane infectate cu COVID–19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 14.910 au fost declarate vindecate și externate.

La nivelul județului Cluj, 54 de persoane depistate pozitiv cu coronavirus, din care 35 din județul Cluj, sunt internate în prezent în spitalele dedicate din municipiu, iar 5 pacienți se află la secția de terapie intensivă


Până în prezent, 538 de pacienți au fost declarați vindecați și au fost externați din spitalele clujene.

Totodată, la nivel național, 1.345 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. Dintre decese, 26 au fost înregistrate la nivelul județului Cluj.


De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 145 de noi cazuri de îmbolnăvire, spre deosebire de doar 125 de cazuri raportate luni.

La nivelul județului, 5 persoane se află în carantină și 1.722 de persoane, în autoizolare la domiciliu.


CITEȘTE ȘI

Ne vom întoarce la normalitate începând cu 15 iunie? Răspunsul lui Raed Arafat

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter