Sănătate

Coronavirusul, pe cale de dispariție la Cluj. Doar 12 cazuri în ultima săptămână

Coronavirusul pare să fie pe cale de disparție la Cluj, fiind înregistrate doar 12 cazuri la nivel județean în această săptămână.

Coronavirusul, pe cale de dispariție la Cluj. Doar 12 cazuri în ultima săptămână Coronavirusul, pe cale de dispariție la Cluj. Doar 12 cazuri în ultima săptămână

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat duminică, 17 mai, 526 de cazuri de Covid-19 la Cluj, în timp ce pe 24 mai cifra totală a ajuns la doar 538 cu mențiunea că aceste cifre reprezintă și cazurile de infectare aduse din alte județe pentru tratament la Cluj-Napoca.

Din totalul celor 538 de cazuri, 428 de persoane au fost externate și declarate vindecate, 346 fiind din județul Cluj. În orașul de pe malul Someșului au decedat 23 de persoane infectate cu coronavirus de la începutul pandemiei, iar 13 dintre ei au fost din județul Cluj.


În acest moment, la secția de ATI sunt internate 12 persoane, 7 dintre ei fiind din județul Cluj. Conform prefectului Mircea Abrudan, în județul Cluj sunt 87 de persoane în carantină, 890 în autoizolare la domiciliu.

La ora actuală 92 de clujeni depistați pozitiv la Covid-19 sunt internați în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca.


Până astăzi, 24 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 18.070 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 213 de noi cazuri de îmbolnăvire, fiind prima dată după 8 zile consecutive în care numărul cazurilor trece de 200.

Ultimele Stiri
abonare newsletter