monitorulcj.ro Menu
Sănătate

Un singur caz nou de COVID-19 la Cluj în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a raportat un singur caz nou de COVID-19 la Cluj în ultimele 24 de ore.

Un singur caz nou de COVID-19 la Cluj în ultimele 24 de ore

Situaţia bolnavilor de coronavirus pare să fie sub control la Cluj după ce în ultimele 24 de ore a fost raportat un singur caz nou. Raportarea de ieri a Grupului de Comunicare Strategică a anunţat 0 cazuri noi la Cluj. Astfel, în ultimele două zile vorbim doar despre un singur caz nou la nivelul întregului judeţ, în timp ce cifra totală a ajuns la 527.

La nivel naţional, de la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 155 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 195 de pacienți.


Totodată, până acum, 1126 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 11.808 de  persoane. Alte 24.415 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.


Citeşte şi:

ZERO cazuri de CORONAVIRUS în ultimele 24 de ore la Cluj. 165 de cazuri noi în restul țării