Sănătate

Pandemia Covid-19 va dura cel mai probabil doi ani, spun specialiștii.

Probabil că pandemia de coronavirus va dura până la doi ani și nu va putea fi controlată până când aproximativ două treimi din populația lumii a fi imună, a spus un grup de experți într-un raport.

Pandemia Covid-19 va dura cel mai probabil doi ani, spun specialiștii. Pandemia Covid-19 va dura cel mai probabil doi ani, spun specialiștii.

Din cauza capacității sale de a se răspândi de la persoane care nu par bolnave, virusul poate fi mai greu de controlat decât gripa spaniolă, cauza celor mai multe pandemii din istoria recentă, potrivit raportului Centrului pentru Cercetări și Politici de Boli Infecțioase la Universitatea din Minnesota. Oamenii pot fi de fapt cei mai infecțioși înainte de apariția simptomelor, potrivit raportului, informează Bloomberg.

După ce au închis miliarde de oameni din întreaga lume pentru a minimiza răspândirea lor prin țări, guvernele permit acum precauția întreprinderilor și locurilor publice să se redeschidă. Cu toate acestea, pandemia coronavirusului va continua în valuri care ar putea dura peste 2022, au spus autorii.


Bloomberg este cea mai mare și influenta agenție de știri axată pe informații economice.

CITEȘTE ȘI:


Măștile vor fi obligatorii în spațiile publice. Cât va costa o mască după 15 mai?

 

abonare newsletter