Sănătate

Spitalul Polaris va fi în cele din urmă închiriat de Consiliul Județean pentru tratarea bolnavilor de COVID-19! Câti bani se vor plăti pe lună

Spitalul Polaris, cel care este unitate de suport COVID-19, a fost închis mai bine de o lună, deoarece nu s-a ajuns la o înțelegere cu Consiliul Județean Cluj.

Spitalul Polaris va fi în cele din urmă închiriat de Consiliul Județean pentru tratarea bolnavilor de COVID-19! Câti bani se vor plăti pe lună Spitalul Polaris va fi în cele din urmă închiriat de Consiliul Județean pentru tratarea bolnavilor de COVID-19! Câti bani se vor plăti pe lună

Zeci de angajați au stat în șomaj tehnic, deoarece patronii evaluatorul a cerut un preț mult peste ceea ce putea suporta Consiliul Județean.  Cele două părți au ajuns în cele din urmă la un acord pentru închirierea spitalului privat în schimbul sumei de 18.000 de euro pe lună.

„Evaluatorul a stabilit că valoarea închirierii acestui spital, pe lună, este de 50.000 de euro. Noi nu avem atâția bani, așa că negocierea cu cei din conducerea Spitalului Polaris a ajuns la 18.000 de euro/lună. Dar banii aceștia nu vor fi dați mai mult de trei luni, în cazul în care se ajunge la prelungirea stării de urgență”, a declarat, pentru Libertatea, Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.


Spitalul privat Polaris are o capacitate de 180 de paturi, dar a fost închis în ultima lună după ce s-a anunțat că va fi spital suport de COVID-19.  Aproximativ 250 de angajați au fost trimiși în șomaj tehnic, iar bolnavii au fost trimiși acasă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter