Sănătate

Două izolete au fost donate Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj

Două izolete au fost donate Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj, pentru a le susține activitatea în lupta împotriva noului coronavirus.

Două izolete au fost donate Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj Două izolete au fost donate Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj

„Trăim o perioadă dificilă, cu multe necunoscute pentru fiecare dintre noi. Suntem cu toții martori la desfășurarea acestei situații cauzate de COVID-19, iar a sta deoparte nu este o soluție. Fiecare dintre noi trebuie să facă tot ceea ce îi stă în putere pentru a putea trece cu bine peste această perioadă. Tocmai de aceea, din dorința noastră de a da o mână de ajutor și de a ne implica, am decis să achiziționăm cele două izolete, având în vedere faptul că s-a discutat în repetate rânduri despre faptul că, momentan, numărul celor existente în țară este insuficient”, a precizat Sînziana Maioreanu, CEO al unei companii din România, parte a unui grup financiar internațional.

„Suntem foarte recunoscători pentru toată activitatea cadrelor medicale din această perioadă, ei sunt în prima linie în lupta împotriva COVID-19 pentru noi toți, în timp ce nouă ne cer doar să respectăm recomandările autorităților și să #StămAcasă. Printre primii care trebuie protejați sunt cei din echipa Inspectoratelor pentru Situații de Urgență, cei care intră în contact cu pacienții pe care îi transportă la spital. Implicarea noastră este doar de a le mulțumi și sperăm că îi va determina și pe reprezentanții altor companii să intre în această luptă comună”, a mai declarat Maioreanu.


„Sprijinul venit din mediul privat este binevenit în această situație dificilă la nivel mondial, iar cele două izolete propuse pentru a fi achiziționate ne sunt necesare urgent, având în vedere că există posibilitatea să crească numărul solicitărilor și acțiunilor desfășurate în următoarea perioadă. Mulțumim pentru că ne susțineți în eforturile depuse pentru limitarea răspândirii noului tip de coronavirus și vă asigurăm că personalul unității noastre se dedică, alături de personalul medical și celelalte structuri responsabile, pentru a proteja cetățenii în această nouă situație dificilă”, a declarat generalul de brigadă Ion Moldovan, de la ISU Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter