Sănătate

Emanuel Ungureanu: „Zilele lui Șușca la Spitalul de Urgență Cluj sunt numărate!”

„Zilele lui Petru Șușca la Spitalul Județean de Urgență Cluj sunt numărate”, anunță deputatul USR de Cluj Emanuel Ungureanu.

Emanuel Ungureanu: „Zilele lui Șușca la Spitalul de Urgență Cluj sunt numărate!”, sursă foto: Facebook Emanuel Ungureanu Emanuel Ungureanu: „Zilele lui Șușca la Spitalul de Urgență Cluj sunt numărate!”, sursă foto: Facebook Emanuel Ungureanu

Parlamentarul clujean afirmă că, în pofida „traficului de influență nerușinat” pe care îl face deputatul PNL de Cluj Florin Stamatian pentru a-l menține în funcție pe Șușca, cel din urmă va fi schimbat de conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj. Tocmai din acest motiv, spune Ungureanu, simțind că va fi „măturat” de noul Consiliu de Administrație al spitalului, Șușca continuă să „își planteze” maramureșeni apropiați pe posturile „călduțe”.

„Spre exemplu, o doamnă pe nume Teodora Coman, proprietară de pensiune în Maramureș, a participat la un fel de concurs acum câteva zile, care i-a fost croit perfect. Principala calitate care o recomandă pe doamna Teodora pentru acest post este soțul ei, Ioan Coman, un tip misterios despre care nu știm mai multe decât că vine foarte des în biroul lui Șușca...”, se arată într-un mesaj al deputatului USR.


„Teodora Coman a primit complicata misiune de a conduce un birou de salarizare cu patru angajați în Spitalul Județean de Urgență Cluj. Să nu credeți că doamna Coman a mai fost vreodată șef, nuuuu, nici vorbă, ea a venit acum un anișor și ceva pe un post de statistică pe care nu l-a onorat și apoi a fost detașată la RUNOS pentru a putea tăia o frumoasă «frunză la câini»”, acuză parlamentarul clujean.

Ungureanu susține că a fost aranjat un concurs „megadubios” la care a participat în primă instanță și o fostă șefă de personal timp de mai mulți ani la un alt spital. Nota ei de concurs nu a fost afișată, cu toate că așa impune legea. Ulterior, la a doua fază a concursului, Teodora Coman a rămas singură în cursa pentru șefia biroului personal. „Pentru că bătea la ochi un 10 curat, a primit frumoasa notă 9,75!”, acuză Ungureanu.


„În final, dacă tot suntem la 30 de ani de la Revoluție, îi ofer un sfat gratuit lui Șușca, să amâne puțin demiterea lui din funcție, pe modelul lui Victor Stănculescu care și-a pus piciorul în ghips la Revoluția din 1989. Găsește Șușca un băiat drăguț la Ortopedie care îi poate da «un medical» sau îi poate pune piciorul în ghips. Lucrează în secția aceea mizeră un tip săritor, Moldovan, șpăgar de felul lui, dar sigur îi face o reducere domnului manager…” – Emanuel Ungureanu, deputat USR de Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter