Sănătate

Ungureanu: „Sistemul sanitar este împuțit, jegos chiar de la nivelul ministerului” VIDEO

Deputatul clujean Emanuel Ungureanu a făcut niște dezvăluiri incredibile în legătură clădirea Ministerului Sănătății.

Ungureanu a dezvăluit printr-o postare pe rețelele de socializare că Ministerul Sănătății stă foarte prost la capitolul igienă. În cadrul unei vizite neanunțate, deputatul a observat că situația în băile instituției este îngrizitoare.

„Rahatul se scurge pe pereții băilor chiar în sediul Ministerului Sănătății!!!! Sistemul sanitar este împuțit, jegos, ce epitet vreți să găsiți, chiar de la nivelul ministerului. Clădirea din care se fac politicile publice de sănătate este un focar de infecție. Am mers în această seară într-o vizită inopinată și am cerut să merg la baie, ca tot omul... Luați aer în piept și priviți în ce hal de mizerabilă este buda de la parterul Ministerului Sănătății și m-am informat că așa arată majoritatea!!!!


Îl rog din suflet pe noul ministru al Sănătății să anunțe mâine, la conferința de presă, ce are de gând să facă cu această componentă oribilă a sistemului sanitar, toaletele insalubre din spitale, unde nu găsesti niciodată: colac la budă, hârtie igienică, săpun lichid, prosop de hârtie, dezinfectant, curățenie făcută cu dezinfectanți eficienți.

Cu mici exceptii, majoritatea toaletelor din spitalele României sunt surse sigure pentru contactarea de infecții nosocomiale de care nu mai scapi uneori, niciodată! Mă așteptam ca doamna Pintea, o sensibilă, parfumată și o drăguță în fața presei, să nu lase în urmă un minister care miroase îngrozitor a rahat, la propriu. De ce nu sunt nici capace la wc -uri în multe toalete, rămâne să ne spună în viitorul episod, Aspirina din Las Fierbinți... Presupunerea mea este că pesediștii sunt ca termitele, de unde pleacă, rad tot...


Priviți imaginile, din nou, sunt filmate de mine, acum câteva minute, mai exact în data de 6 noiembrie, la ora 23.46. Să rămână pentru istorie, că în anul de grație 2019, rahatul se scurge, la propriu în Ministerul Sănătății, fără ca vreun ministru să fie deranjat.

Domnule ministru Costache, aveți legătura! Scoateți repede jegul din spitale că murim pe capete, cu zile!”, a scris Emanuel Ungureanu.


Ultimele Stiri
abonare newsletter