Sănătate

Fetiță căzută de la etaj, transportată de urgență cu elicopterul SMURD la Cluj-Napoca

O fetiţă în vârstă de doar patru ani s-a prăbuşit de la etajul II al unui bloc din Deva. Micuța a fost preluată cu un elicopter SMURD pentru a fi transportată la Cluj-Napoca.

Fetiță căzută de la etaj, transportată de urgență cu elicopterul SMURD la Cluj-Napoca Fetiță căzută de la etaj, transportată de urgență cu elicopterul SMURD la Cluj-Napoca

O fetiță în vârstă de patru ani a căzut de la etajul al doilea al unui bloc pe strada Mihai Eminescu din Deva. Aceasta fusese lăsată nesupravegheată şi ar fi alunecat pe fereastra din bucătărie, potrivit Adevărul.

„Un echipaj de ambulanţă a găsit fetiţa conştientă, cooperantă. Prezenta multiple escoriaţii, contuzii şi a fost stabilizată la faţa locului şi transportată la UPU Deva, pentru investigaţii suplimentare. În urma investigaţiilor, potrivit colegilor din UPU, fetiţa ar prezenta o fractură la nivelul coloanei şi o fractură la nivelul bazinului”, a precizat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara. Ulterior, micuța a fost preluată cu un elicopter SMURD pentru a fi transferată la Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter