Sănătate

Ministrul Sănătății, REVOLTATĂ după vizita la Cluj: „Mi-au spus că mă așteptau, am senzația că nu le-a păsat!”

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea a dezvăluit, luni, că va trimite o echipă de control la Spitalul de Urgenţă din Cluj, în urma controlului inopinat făcut în weekendul trecut. Aceasta a afirmat că vizita sa era aşteptată, cu toate acestea a constatat o sumedenie de nereguli.

Ministrul Sănătăţii a vizitat inopinat, sâmbătă seara, Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj, Unitatea de Primiri Urgențe și Secția de ortopedie. După o serie de mărturii publicate pe Facebook, Sorina Pintea a oferit noi detalii despre vizita sa în urma căreia ar fi constatat mai multe nereguli în funcționarea unității spitalicești.

„Va vedea exact ce se întâmplă acolo, va vedea dacă directorul adminsitrativ şi-a făcut treaba. A fost amuzant, pentru că portarul de la clinica de ortopedie mi-a spus că mă aşteptau. Mi-a zis «vă aşteptam atunci când aţi fost la Gherla, acum o săptămână». Am senzaţia că nu le-a păsat, aparţinătorii mi-au spus că stau de ore bune ca pacienţii să fie transportaţi. Ambulanţa după patru ore nu venise, erau paturi blocate. Am întrebat de exemplu de ce nu există ambulanţieri care să transporte pacienţii? Mi s-a spus «avem de luni până vineri». A, şi pe week-end nu avem nimic. fiind spital de urgenţă? Echipa de control va merge şi sperăm ca problemele să fie rezolvate, nu ar trebui să treacă mai mult de o lună. Eu mă duc des la Cluj-Napoca şi merg şi prin alte clinici”, a declarat luni, într-o intervenție telefonică la Digi 24, Sorina Pintea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter