Sănătate

ATENȚIE, cade tavanul! Imagini dezolante surprinse la Secția Chiurgie 2

Risc major să pice tavanul pe secția Chirurgie 2 din Spitalul Județean Cluj, potrivit deputatului USR de Cluj, Emanuel Ungureanu.

"Imagini din Spitalul Județean Cluj, proaspăt medaliat! Managerul acestei instituții și acest spital în ansamblu, au fost premiați marți de către președinte pentru performanțe. Îi felicit din nou, dar rog autoritățile în drept să creeze un perimetru în jurul tavanului care stă să se prăbușească, să nu se întâmple o nenorocire. Mulțumesc frumos!", a scris deputatul pe pagina de Facebook.

Acesta susține că ministrul Sănătății, Sorina Pintea i-a interzis să mai filmeze în incinta spitalului.


"Profesorul Valentin Munteanu, un eminent chirurg, mi-a atras atenția respectuos astăzi că nu am acordul doamnei ministru al Sănătății, Sorina Pintea să filmez în această mizerie de clinică unde el încearcă din răsputeri să salveze vieți. Săracul doctor, a început să-mi spună emoționat că este carantină și nu pot deranja jegul din clinică. La ieșirea din spital, domnul profesor nu a văzut bolnavul în pijamale și papuci de casă care își tăia unghiile tacticos, stând rezemat de un zid mizer. Eu sunt problema, nu tăcerile complice ale celor care se multumesc să închidă ochii și să înghită mizeria la nesfârșit, exact ca domnul profesor, grabnic să fie slugarnic față de conducerea premiatului spital", mai spune Ungureanu.


Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii, în semn de apreciere pentru importanta activitate de asistenţă medicală, precum şi pentru rezultatele obţinute în perfecţionarea actului medical, decretul de decorare a unor instituţii din domeniul medical. Astfel, preşedintele României a conferit: Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Mare Ofiţer Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă” Cluj-Napoca, respectiv Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter