Sănătate

Zumba pentru copiii dependenți de dializă

Momente emoționante, energie pură și zâmbete. Asociația pentru Solidaritate și Empatie “Delia Grădinaru” a organizat un eveniment caritabil pentru copiii care suferă de boli cronice de rinichi.

“Un eveniment caritabil de excepţie. Oameni extraordinari care au venit să danseze pentru nişte copii care suferă foarte mult. O comunitate de oameni frumoşi care s-au întâlnit să facă un bine. Ați văzut cât entuziasm este în sufletul comunității Zumba, care pentru al patrulea an consecutiv, al nouălea eveniment, se strâng pentru niște copii minunati care suferă. Dansează și donează. Asta este esența Zumbathonului. Nu e vorba despre bani aici, e vorba despre bani cu suflet, despre oameni calzi care sunt solidari cu cei care sunt foarte grav bolnavi”, a declarat Emanuel Ungureanu, președinte al Asociației pentru Solidaritate și Empatie “Delia Grădinaru”, citat de ziardecluj.ro.

Comunitatea Zumba din Cluj-Napoca, formată din sute de suflete, a dansat special pentru copiii cărora suferința le-a tăiat aripile și i-a imobilizat într-un scaun cu rotile.


Asociația pentru Solidaritate și Empatie „Delia Grădinaru” se ocupă cu ocrotirea sănătății bolnavilor cronic prin procurarea de medicamente, aparatură, mijloace de promovare, întreținere și menținere a sănătății acestora în mediul familial si colectivități. Asociația are în grijă, anual, peste 100 de copii ai căror rinichi nu mai funcționează.

abonare newsletter