Sănătate

Clujenii, invitaţi să fie solidari cu bolnavii de cancer

Campania “Zilele Bandanei” este susţinută de Asociaţia Little People şi se desfăşoară cu ocazia zilei mondiale de luptă împotriva cancerului.

Campania se desfăşoară în perioada 4-15 februarie timp în care Asociaţia Little People va organiza o serie de acţiuni şi evenimente la nivel naţional cu scopul de a invita publicul larg să îşi exprime solidaritatea, prin purtarea unei bandane.

“Dorim ca împreună să acordam o altă semnificaţie bandanei-sau eşarfei, baticului sau oricărui alt accesoriu purtat în mod tradiţional pe durata tratamentului-în onoarea celor care se luptă cu boala în ţară şi în lume! Semnificaţia eşarfei purtată de pacienţi atunci când trec prin tratamentul oncologic şi îşi pierd părul, poate fi transformată într-un simbol al încurajării şi solidarităţii. Astfel, iniţiativa este un îndemn la acţiune: port bandana, pentru că îmi pasă. Îi învitam pe toţi cei care vor să susţină lupta proprie, a unui apropiat sau a miilor de bolnavi din România să poarte o bandană de Zilele Bandanei, demonstrând astfel că bandana înseamnă luptă şi nu un stigmat”, a declarat co-fondatoarea Asociaţiei Little People, Katie Rizvi


Cum te poţi implica în Zilele Bandanei?

În  schimbul unei donații simbolice, de 10 lei, pot fi comandate bandane personalizate pe pagina de Facebook Asociația Little People România sau la info@thelittle-people.org. Bandanele vor putea fi găsite și la standurile pregătite de voluntarii Little People, pe data de 4 februarie, între 10:00-21:00 în Polus, Cluj-Napoca, 9 februarie, între orele 10:00-21:00, la Hipermarketul Cora Cluj și 15 februarie, între 10:00-21:00 la Iulius Mall, Cluj-Napoca.

 

Etichete: sanatate cancer
abonare newsletter