Sănătate

Studenții de la FSPAC au grijă de pielea clujenilor

Un grup de studenți de la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării au demarat o campanie publică de informare împotriva cancerului de piele.

Cele trei studente de la FSPAC: Alexandra Jucan, Livia Marti și Oana Musca au fost susținute în demersul lor de companii importante din Cluj: Farmec, Symbol Computers, IT PRINT SOLUTIONS și centrul de copiere eXpress.

Campania a început în luna iunie, timp în care studentele i-au informat pe clujeni despre pericolul cancerului de piele și importanța protecției solare:


“Prin această campanie dorim să informăm și conștientizăm publicul țintă despre importanța protecției solare. Până în prezent am organizat un concurs în care participanții puteau câștiga una dintre cele 5 loțiuni GerovitalSun. De asemenea, am împărţit flayere atât pe strada Traian Mosoiu, atât studenţilor cât şi trecătorilor şi au fost postate afişele campaniei în cadrul facultății noastre”, a explicat Alexandra Jucan, una dintre studentele implicate în această campanie.

Campania „Spune NU Cancerului de Piele!” folosește mesaje cu tonalitate gravă, pentru a-i face pe clujeni să conștientizeze pericolul la care se expun.


“Atât afişul cât şi spotul au mesaje realiste, triste şi care transmit sentimente de frică, spaimă, tocmai pentru a „trezi” publicul ţintă la realitate şi pentru a lua la cunoştinţă problemele apărute în urma neprotejării de razele UV”, au mai explicat studentele.

 


 

abonare newsletter