Sănătate

Descoperă 18 GYM, alegerea preferată a peste 15.000 de clujeni pentru un stil de viață sănătos! (P)

Acum, la finalul anului 2023, 18 GYM confirmă adevărul faptului că munca susținută și pasionată nu poate fi ocolită de succes.

Foto: Vlad si Alexandra Ronea Foto: Vlad si Alexandra Ronea

 

Acest lucru este demonstrat de dezvoltarea impetuoasă a a grupului 18 GYM în întreaga Românie, având nu mai puțin de 30 de locații în țară. În Cluj-Napoca, oraș tânăr și dinamic, 18 GYM se mândrește acum cu un total de 11 locații, amplasate în cele mai importante cartiere ale orașului.


Compania care în anul 2022 s-a clasat pe locul 2 în România, ca fiind grupul cu cea mai extinsă rețea de locații,  a adus anul acesta două noi locații în Cluj-Napoca, continuând tradiția de a inova și de a oferi experiențe unice. Prima dintre acestea este localizată pe Bulevardul 21 Decembrie și impresionează prin suprafața sa generoasă, care depășește 1.800 de metri pătrați. Aici vei găsi aparate de ultimă generație, concepute pentru performanță maximă, precum și o zonă specială dedicată relaxării, cu saună umedă și jacuzzi.

A doua locație, 18 Gym - Baciu Fabrica de Sport, și-a ridicat standardele după ce a fost preluată și adusă în armonie cu celelalte centre din rețea.


Pentru anul 2024, 18 GYM pregătește deja alte trei centre de excepție pentru Cluj-Napoca. În luna ianuarie, floreștenii vor putea descoperi cu încântare că au la dispoziție prima lor sală de fitness cu personalitate și standarde înalte. Va fi prima locație deschisă în cea mai mare comună din România.

Cea de doua locație va fi pe bulevardul Dorobanților, clujenii dornici să exerseze un stil de viață sănătos vor avea la acces o locație grandioasă cu elemente inovatoare și locuri de parcare gratuite pentru toți clienții 18 GYM.


Mai apoi, Park LakeGheorgheni Cluj-Napoca va deveni gazdă unei a treia locații, plasând o sală uimitoare în inima shoppingului și a vieții studențești, în cadrul celui mai complex ansamblu rezidențial.

Cluj-Napoca este și va rămâne întotdeauna orașul de suflet al celor doi frați, Vlad și Alexandra Ronea, fondatorii grupului 18 GYM, care momentan cuprinde mai multe ramuri de servicii, săli de fitness, centre de remodelare coprorală, epilare definitivă, academie de formare pentru viitori instructori fitness și centre de masaj. Povestea lor a început cu o locație modestă situată în Piața Cipariu, ajungând ca astăzi să ofere servicii de top în toate marile cartiere ale orașului. Astfel că, dacă ești clujean, începător sau experimentat în practicarea fitnessului, 18 GYM te invită să te alături comunității și să-ți transformi stilul de viață într-unul sănătos și plin de energie.


Sănătatea ta și bunăstarea sunt prioritățile 18 GYM, care te așteaptă să îți începi propria poveste de succes în universul fitnessului! 2024 va avea oferi 14 locații în Cluj-Napoca 

CITEȘTE ȘI:

Surpriză pentru studenții de la UTCN! Spațiu de recreere și fitness, în Campusul Observator

Cel mai mare club de fitness din țară se deschide la Grand Hotel Italia din Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter