Sănătate

Campanie DEXA – OSTEODENSITOMETRIE Promedical, reducere 50% (P)

#octombrie Luna sănătății oaselor

Osteodensiometrie Osteodensiometrie

La data de 20 octombrie, în fiecare an, este marcată Ziua Mondială a Osteoporozei, un bun prilej de a continua campania pentru 𝐎𝐒𝐓𝐄𝐎𝐃𝐄𝐍𝐒𝐈𝐓𝐎𝐌𝐄𝐓𝐑𝐈𝐀 – 𝐃𝐄𝐗𝐀, investigație cu rol în diagnosticarea cât mai din timp a osteoporozei.

Astfel, 𝐝𝐞𝐧𝐬𝐢𝐭𝐨𝐦𝐞𝐭𝐫𝐢𝐚 𝐨𝐬𝐨𝐚𝐬𝐚̆ 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐭𝐚̆ 𝐃𝐄𝐗𝐀 (𝐜𝐨𝐥𝐨𝐚n𝐚̆, 𝐬̦𝐨𝐥𝐝, 𝐦𝐚̂𝐧𝐚̆), însoțită de calculul riscului de fractură în caz de osteoporoză, este disponibilă pentru pacienți la prețul de numai 𝟏𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢 (𝐩𝐫𝐞𝐭̦ 𝐯𝐞𝐜𝐡𝐢 – 𝟐𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐢).


Perioada în care pacienții noștri pot efectua investigația DEXA cu 50% reducere este 1.10.2022 – 31.12.2022!

Detalii campanie și programări la:
0264 430 175 sau 0728 114 909
office@promedicalcenter.org


* Investigațiile se realizează pe bază de programare și în limita locurilor disponibile.

Osteodensitometria DEXA este o investigație modernă ce folosește raze X de densități diferite permițând aprecierea gradului de reducere a densității osoase și a diagnosticării cât mai din timp a osteoporozei.


Osteoporoza este o boală sistemică, ce duce la fragilizarea oaselor, prin scăderea rezistenței osoase, cu creșterea riscului apariției fracturilor, fără simptomatologie, considerată o boală “tăcută”.

Această afecțiune este prevalentă în rândul femeilor în postmenopauză, dar apare și la femei mai tinere sau bărbați, ce prezintă alte boli cronice, sau care au factori de risc ce determină demineralizare osoasă.


Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii peste 40 la sută în cazul femeilor şi 20 la sută dintre bărbații cu vârste de peste 50 de ani, au osteoporoză. Această afecţiune se află printre primele zece cele mai serioase boli cu răspândire largă.

Vă așteptăm să ne treceți pragul cu încredere!

CITEȘTE ȘI:

Promotiile toamnei la PROMEDICAL (P)

Ultimele Stiri
abonare newsletter