Politică

Revelionul 2012, fără concerte în centrul orașului

<p>Clujenii nu vor avea nici anul acesta concerte de Revelion în centrul orașului, ci doar un spectacol cu focuri de artificii. Potrivit reprezentanților Primăriei Cluj-Napoca, locuitorii municipiului sunt așteptați, la fel ca și în anii trecuți, în Piața Avram Iancu, la miezul nopții.</p>

 

Anul trecut, clujenii prezenți în centrul orașului au primit și sticle de șampanie. Deocamdată, nu se știe dacă și anul acesta Primăria va oferi șampanie clujenilor.
Pe fondul crizei economice, din 2009, Primăria Cluj-Napoca a renunțat la organizarea de concerte în centrul orașului. Până atunci, de obicei, cheltuielile pentru spectacolele de sfârșit de an erau suportate de sponsori. Ultima dată când clujenii s-au putut bucura de concerte în aer liber a fost la Revelionul din 2009 când invitat special a fost Samantha Fox.

În schimb, Primăria din Turda a anunțat că va organiza un spectacol cu concerte pentru locuitori. Printre alții, pe scenă vor urca Semnal M și Parlament, iar seara festivă se va încheia cu focuri de artificii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter