Politică

Valeriu Nicolae: „Numele domnului Bogdan este solid legat de oameni extrem de puternici și toxici, acuzați și condamnați pentru corupție”

Valeriu Nicolae l-a atacat pe Rareș Bogdan, afirmând că acesta are o serie de conexiuni cu oameni puternici, dar toxici din scena politică românească și nu numai.

Sursa foto: Foto Lucian MUNTEAN / PressOne.ro

 


Activistul Valeriu Nicolae, fost candidat independent la alegerile parlamentare, a declarat că prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan și-a făcut de-a lungul timpului relații cu o listă lungă de oameni „extrem de puternici și toxici”, unii chiar acuzați sau condamnați penal.

 


„Să nu ne uităm valorile. Rareș Bogdan este cel care îl anunța pe Oprescu că va fi arestat, omul care îi oferea propriul telefon domnului Oprea pentru a opri o emisiune la TVR despre plagiatul acestuia și apropiatul/susținătorul, desigur dezinteresat, al lui Vanghelie. Numele domnului Bogdan este solid legat de o listă foarte lungă de oameni extrem de puternici și toxici acuzați și condamnați pentru corupție”, a scris Valeriu Nicolae, pe pagina sa de Facebook.

„Sorin Roșca Stănescu – turnător la securitate și unul dintre cele mai infecte caractere din presa românească îi este naș. Venit dintr-o familie foarte puternică în timpul regimului comunist, Rareș Bogdan și-a făcut ușor relații (foarte profitabile) în noua elită a vechilor securiști. Este prieten de facultate cu șeful SRI-ului și practic cu oricine a trebuit. Lipsit complet de orice urmă de coloană vertebrală, agresiv, manipulativ, inteligent și capabil de a se face plăcut, Rareș Bogdan este pentru mine dovada clară că clasa politică veche este un hoit. Cu fițe de aristocrat, dar hoit. În cazul domnului Bogdan și papagal”, a mai declarat Valeriu Nicolae.


Rareș Bogdan, atacuri dure la adresa lui Orban: I s-a umflat capul și s-a crezut câinele alfa

Rareș Bogdan l-a criticat pe liderul liberalilor, Ludovic Orban, spunând despre acesta că a condus partidul de unul singur, fără ca el și alți lideri din teritoriu să aibă „niciun fel de putere reală în cadrul guvernării”.

Europarlamentarul spune că regretă că, după pierderea alegerilor parlamentare, nu i-a cerut demisia lui Orban de la șefia partidului. De asemenea, Rareș Bogdan spune că „trebuie să reconfigurăm pe baza oamenilor reformiști pe care îi avem, cu o imagine bună, susținându-l pe Florin Cîțu”.


CITEȘTE ȘI

Boc: „Nu am și nici nu-mi doresc o funcție în PNL. Cred că dezbaterea trebuie să rămână în partid”

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter