Politică

Vasile Dâncu, alegeri parlamentare 2020: „Clujenii mi-au spus că nu avem oameni puternici la București”

Vasile Dâncu, candidatul PSD la Senat, a făcut o serie de declarații de presă după ce și-a exprimat votul la alegerile parlamentare 2020.

 

Vasile Dâncu, cel care deschide lista PSD Cluj la Senat, a oferit o serie de declarații după ce a votat la alegerile parlamentare 2020.


„A fost o campanie atipică, o campanie de pandemie, în care care suntem mulțumiți. Am reușit să comunicăm cu clujenii, cu ardelenii, și sper că mesajul nostru a fost înțeles în ciuda condițiilor grele. Noi, social-democrații și alte partide, suntem dispuși să lucrăm împreună, atât pentru comunitatea noastră, cât și pentru România.”, a declarat Dâncu după vot.

Vasile Dâncu și PSD au realizat o anchetă prin care au analizat care sunt principalele probleme ale clujenilor. Liderul PSD Cluj este dispus inclusiv să îl ajute pe edilul Emil Boc pentru rezolvarea problemelor urgente din Cluj-Napoca.


„Am reușit o ancheta extnsă în care mi-au răspuns zeci de mii de clujeni. Am realizat un documenet de câteva zeci de mii de pagini cu dorințelor, cu ceea ce trebuie să facă un parlamentar pentru Cluj. Acest document va fi predat colegilor mei care vor fi aleși în Parlamentul României, dar și domnului primar Emil Boc și domnului președinte Alin Tișe. Cred că este important să știm care sunt nevoile urgente ale clujenilor. Împreună cu alte partide va trebui să facem o echipă puternică, care să reprezinte Clujul, Transilvania, la București. Mulți clujeni mi-au spus că nu avem oameni puternici la București”, a declarat Dâncu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter