Politică

Biden, încrezător că va câștiga alegerile: Când se va finaliza numărătoarea, credem că vom fi câștigătorii

Candidatul democrat la președinția SUA, Joe Biden, și-a exprimat încrederea că, odată numărate toate voturile, va fi declarat câștigătorul cursei pentru Casa Albă.

Biden, încrezător că va câștiga alegerile: Când se va finaliza numărătoarea, credem că vom fi câștigătorii Biden, încrezător că va câștiga alegerile: Când se va finaliza numărătoarea, credem că vom fi câștigătorii

 

 


Joe Biden, candidatul democrat la alegerile prezidențiale din SUA, este încrezător că după numărarea totală a voturilor va ieși învingător.

 


„Este clar că câștigăm suficiente state pentru a ajunge la 270 de voturi necesare pentru a câștiga președinția”, a spus Biden în Delaware, subliniind că nu pretinde încă victoria. „Când se va finaliza numărătoarea, credem că vom fi câștigători”, a mai afirmat el.

Biden este convins că va fi câștigător

Democratul a insistat că „fiecare vot trebuie numărat” și că nimeni nu poate pur și simplu să câștige făcând declarații, referindu-se la președintele Donald Trump. „Sunt încrezător că vom ieși învingători”, a adăugat el.


Biden a promis că dacă va câștiga va uni națiunea și a subliniat că țara trebuie să înceteze să-i mai trateze pe adversarii politici drept dușmani.

CITEȘTE ȘI:


Joe Biden, avans de 50.000 de voturi în Michigan. Ar putea deveni președintele SUA și fără Pennsylvania sau Georgia

 

 


Donald Trump a câștigat alegerile în Florida, Ohio sau Texas. Joe Biden, în continuare în frunte

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter