Politică

Bogdan Pivariu, validat în funcția de primar: „Vom transforma Floreștiul într-o comună modernă, la standarde europene”

Judecătoria Cluj-Napoca a validat mandatul noului primar al comunei Florești, Bogdan Pivariu.

Bogdan Pivariu, validat în funcția de primar: „Vom transforma Floreștiul într-o comună modernă, la standarde europene” Bogdan Pivariu, validat în funcția de primar: „Vom transforma Floreștiul într-o comună modernă, la standarde europene”

 

 


Noul primar al comunei învecinate cu Cluj-Napoca va depune jurământul zilele viitoare, după ce miercuri, mandatul acestuia a fost validat de către Judecătorie.

 


„Astăzi, rezultatele alegerilor din Florești au fost validate de Judecătoria Cluj-Napoca. În zilele ce urmează va avea loc și evenimentul de învestire, prin care voi putea lua în primire responsabilitățile și îndatoririle de primar al Floreștiului. Pe această cale doresc să vă transmit, încă o dată, recunoștința mea față de voi. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată, dar și pentru că ați ales să vă exercitați acest drept civic, fără de care o societate nu poate funcționa corect. Sprijinul vostru mă onorează și îmi oferă încrederea că împreună vom reuși să transformăm Floreștiul într-o comuna moderna, la standarde europene”, a transmis primarul ales al Floreștiului.

Bogdan Pivariu, candidatul Partidului Național Liberal, a câștigat funcția de primar al Floreștiului la alegerile din 27 septembrie cu 41,46% din voturi. Primarul în funcție, Horia Șulea, s-a situat doar pe a treia poziție în preferințele floreștenilor, cu 17,58% din voturi. Pe locul doi s-a situat candidatul Alianței USR-Plus, Dacian Udrea.


CITEȘTE ȘI

ALEGERI LOCALE 2020. HARTA politică a județului Cluj. Cine sunt cei 81 de primari?

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter