Politică

PNL Cluj a depus listele de candidați la alegerile parlamentare. Boc: „O listă care va susține proiectele de modernizare a Clujului”

Organizația PNL Cluj a depus la Biroul Electoral Județean listele de candidați pentru Camera Deputaților și Senat pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

PNL Cluj a depus listele de candidați la alegerile parlamentare. Emil Boc: „O listă care va susține proiectele majore de modernizare a Clujului” PNL Cluj a depus listele de candidați la alegerile parlamentare. Emil Boc: „O listă care va susține proiectele majore de modernizare a Clujului”

 

 


PNL Cluj a depus miercuri listele de candidați pentru Parlament pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Primarul Emil Boc, viceprimarul Dan Tarcea și președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, au fost prezenți la depunerea listelor, alături de primarul Huedinului, Mircea Moroșan, candidat la Senat și candidatul care deschide lista pentru Camera Deputaților, Radu Moisin.

 


„Am depus împreună cu colegii mei din Partidul Nțaional Liberal listele pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, pentru Camera Deputaților și Senat. Am depus o listă profesionistă, cu oameni integri și dedicați interesului public. Cred că această listă va face diferența în votul clujenilor în decembrie. Este o listă care arată parteneriatul între administrația locală, Parlamentul României și Guvernul României, o listă care va susține proiectele majore de modernizare a Clujului și îl va ajuta să rămână pe primul loc. Orașul nostru trebuie să rămână în continuare de referință. Mă bucur să regăsesc pe listă oameni care au o bogată experiență politică și administrativă. Toți au fost sau sunt conectați la interesul public”, a declarat primarul Emil Boc.

Președintele CJ Cluj, Alin Tișe, a declarat, la rândul său, că lista conține un mix de oameni tineri, profesioniști, devotați Clujului.


„Cred că lista PNL Cluj pentru Cameră și Senat este o combinație perfectă între oameni tineri, profesioniști, iar pe de altă parte oameni cu experiență în domeniul politic și administrativ. Partidul Național Liberal le oferă clujenilor pentru prima dată șansa să aleagă reprezentanții în Parlament așa cum ei își doresc. Clujul trebuie să continuă dezvoltarea, la nivel de municipiu, dar și la nivel de județ, iar această dezvoltare poate continua doar dacă în Parlament și în viitorul Guvern vom avea oameni care vor susține aceste proiecte. Acești oameni sunt devotați Clujului”, a transmis Alin Tișe.

Daniel Buda: „Această echipă de parlamentari va ştii să facă ceea ce trebuie pentru Cluj şi pentru ţară”

Președintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, a transmis de asemenea că echipa aleasă să reprezinte Clujul în Parlament este formată din persoane cu experiență politică, administrativă și profesională.


„Venim în fața cetățenilor din județul Cluj cu o ofertă de candidați în care am reușit să îmbinăm experiența acumulată de aceștia de-a lungul timpului pe diverse domenii de activitate și, în același timp, cu oameni tineri, care se află în fața primului mandat de parlamentar dar care, de-a lungul timpului, au acumulat experiențe serioase în activitatea desfășurată atât pe plan politic, administrativ cât și profesional. Sunt convins că această echipă de parlamentari va ştii să facă ceea ce trebuie pentru Cluj şi pentru ţară.

PNL Cluj își propune să obțină un număr cât mai mare de mandate de parlamentari astfel încât să permită PNL să ajungă din nou la guvernare. Am încredere că parteneriatul solid și corect, bazat pe obiective comune având ca numitor comun binele cetățeanului, între domnul președinte Klaus Iohannis, domnul premier Ludovic Orban și viitorii parlamentari ai PNL, va fi unul eficient, și pentru consolidarea parcursului european al României”, a spus Daniel Buda.


Lista PNL Cluj pentru Camera Deputaților:

- Moisin Radu
- Sărmaș Sabin
- Moldovan Sorin
- Burciu Cristina
- Cîmpean Ovidiu
- Coraian Zoltan
- Marc Marinela
- Vaman Daniel
- Vaida Ovidiu
- Molhem Bashar
- Moga Sebastian
- Rusu Ionuț
- Steopan Florin

Lista PNL Cluj pentru Senat:

- Oros Adrian
- Moroșan Mircea
- Rațiu Radu
- Forna Maria
- Pușcă Mircea

CITEȘTE ȘI

Ovidiu Cîmpean, candidat PNL la Camera Deputaților, își propune să ducă în Parlament practicile testate cu brio la Cluj

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter