Politică

Ungureanu: „Suntem convinși că foarte mulți clujeni au pus ștampila pe noi”

Emanuel Ungureanu și Cătălin Sălăgean, candidații USR-PLUS la Primăria Cluj-Napoca, respectiv la șefia Consiliului Județean Cluj au dat declarații la închiderea urnelor.

Ungureanu: „Suntem convinși că foarte mulți clujeni au pus ștampila pe noi” Ungureanu: „Suntem convinși că foarte mulți clujeni au pus ștampila pe noi”

 

 


Candidații USR-PLUS așteaptă cu nerăbdare rezultatele alegerilor locale la Cluj-Napoca. Atât Emanuel Ungureanu, cât și Cătălin Sălăgean se declară optimiști în ceea ce privește scorul obținut de alianță în județ și în municipiul Cluj-Napoca.

 


„USR-PLUS a demonstrat la București că putem învinge sistemul. Acest lucru trebuie să se întâmple și mă gândesc că se poate întâmpla și la Cluj. Îmi pare rău că u avem niște exit-poll-uri și aici, nici rezultate parțiale, dar sunt convins că vom produce o breșă în vechiul sistem și veți vedea administrația locală și județeană cu alți ochi, după ce USR-PLUS vor avea o reprezentanță în consiliul județean”, a declarat Cătălin Sălăgean, candidatul USR-PLUS la Președinția Consiliului Județean Cluj.

„Aș vrea să îi felicit pe toți clujenii care au ieșit la vot, a fost puterea lor să arate că vor un Cluj european, care se dezvoltă. (...) Aș vrea să-i felicit pe colegii mei foarte curajoși care și-au asumat o candidatură, lucru deloc simplu. Noi suntem generația tânără, inclusiv în Cluj, care reprezintă speranța și încrederea și vreau să le mulțumesc tuturor clujenilor care ne-au dat votul mie și colegilor mei. (...) Rezultate nu avem pe Cluj, însă suntem optimiști, convinși că foarte mulți clujeni au pus ștampila pe noi cu încredere, speranță și cu convingerea că îi vom sluji în următorii patru ani”, a adăugat Emanuel Ungureanu, candiatul USR-PLUS la funcția de primar al Clujului.


CITEȘTE ȘI

Alegeri locale 2020 Cluj. Prezența la vot este de 42.90% până la ora 21:00

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter