Politică

Radu Fărcaș, candidat Pro România: „Am votat pentru schimbare, am votat pentru o normalitate în Florești”

Radu Fărcaș, candidat la Primăria Florești, a ieșit încrezător din secția de vot, spunând că a votat pentru o „normalitate în Florești”.

 

 


Candidatul Pro România Florești a ieșit din secția de votare, iar următorul lucru pe care l-a făcut a fost postarea un filmuleț pe Facebook în care își anunță urmăritorii că a participat la a vot și îi îndeamnă să facă la fel, pentru o „normalitate în Florești”.

 


„Am fost la vot, am votat. Am votat pentru schimbare, am votat pentru o normalitate în Florești. Pe drumul spre normalitate în Florești vă așteptăm pe toți la vot pentru că votul nostru, al tuturor, contează”, a afirmat candidatul Pro România într-un filmuleț postat pe pagina sa de Facebook.

Pe lângă cele menționate în videoclip, Radu Fărcaș a mai scris câteva lucruri în postare. Candidatul vorbește despre proiectele pe care vrea să le implementeze împreună cu locuitorii comunei Florești.


„Astăzi am votat pentru schimbare, spre normalitate pentru dezvoltare și modernizare, și pentru un trai mai bun! Începând de mâine, pornim la treabă! Avem foarte multe proiecte de implementat, iar cu ajutorul dumneavoastră, al celor care cu siguranță vă veți implica, vom reuși să construim o comunitate unită, puternică și prosperă!”, adaugă Fărcaș.

Ultimele Stiri
abonare newsletter