Politică

Alegeri Locale 2020. Remus Lăpușan a votat de la prima oră:„Sunt multe lucruri de făcut la nivel județean. De mâine trebuie să ne apucăm de treabă”

Remus Lăpușan, candidatul Pro România la președinția Consiliului Județean Cluj, a fost printre primii care au votat la alegerile locale 2020.

Remus Lăpușan a votat de la prima oră Remus Lăpușan a votat de la prima oră

 

 


Remus Lăpușan a votat în această dimineață la secția nr. 44, Grădinița „Mica Sirenă!, strada Alexandru Vlahuță, nr 59, la ora 8:00. Candidatul Pro România a făcut și câteva declarații după ce a votat.

„Am venit cu încredere la vot. Am venit cu credința că lucrurile se vor schimba în bine. Sunt multe lucruri care trebuie schimbate în județ. Cred că tot ce am discutat cu clujenii în această campanie trebuie să devină realitate. Trebuie să fim foarte atenți în tot ceea ce înseamnă investiții în sănătate. Trebuie să fim atenți cu producătorii locali. Cred că de mâine trebuie să ne apucăm cu toţii de treabă, cred că putem fi mult mai inovativi şi atenţi cu tot ceea ce înseamnă dezvoltarea judeţului Cluj. Cred că Clujul merită mai mult şi că suntem echipa potrivită pentru a face acest lucru", a declarat Remus Lăpușan.


Ultimele Stiri
abonare newsletter