Politică

PMP Cluj anunță candidatul pentru comuna Cojocna

Beldean Romulus-Remus este candidatul la Primăria Cojocna din partea Partidului Mișcarea Populară. Un candidat cu profil antreprenorial care cunoaște soluțiile ce trebuie aplicate pentru îmbunătățirea vieții locuitorilor comunei Cojocna.

Programul de candidatură al lui Beldean Romulus-Remus implică asigurarea utilităților necesare pentru locuitorii comunei cum ar fi introducerea apei potabile și a canalizării în fiecare sat al comunei, de asemenea și introducerea gazului în satele aparținătoare comunei. Pentru îmbunătățirea infrastructurii, candidatul PMP propune urgentarea lucrărilor de asfaltare și îmbunătățire a tuturor drumurilor din comună. Mai mult, la începutul mandatului dorește să rezolve problema transportului în comun din Cojocna, o problemă veche ce putea fi de mult timp rezolvată.

Pe planul de dezvoltare al candidatului PMP, se vor face demersuri eficiente pentru atragerea de fonduri pentru modernizarea Băilor Cojocna și introducerea stațiunii Cojocna în circuitul turistic național și internațional. Totodată, se va reabilita hotelul din incinta Băilor. O altă propunere a domnului Beldean este introducerea terenurilor din jurul stațiunii în intravilanul comunei.


E nevoie de respectarea planurilor urbanistice pentru a asigura dezvoltarea sustenabilă a comunei Cojocna, iar candidatul PMP, Beldean Romulus-Remus dorește să urgenteze Planul Urbanistic General și cel Zonal al comunei pentru a se crea un mediu propice investitorilor.

Pentru sprijinirea meșteșugului local, Beldean Romulus-Remus va iniția o serie de proiecte care vor avea scopul de a ajuta fermierii și micile afaceri din comună.


Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Locuitorii comunei Cojocna au posibilitatea să discute despre problemele lor și să își exprime așteptările de la viitori primari, un obicei pe care Beldean Romulus-Remus dorește să îl mențină și pe parcursul mandatului pentru a asigura transparență în decizii și implementarea proiectelor în câștigul locuitorilor comunei Cojocna.

Ultimele Stiri
abonare newsletter