Politică

PRO România a validat candidații pentru primăriile din mediul urban al județului Cluj

Marți, 30 iunie 2020, partidul PRO România a validat candidații pentru funcția de primar al municipiilor Gherla, Turda, Dej și Câmpia Turzii, respectiv al orașului Huedin.

Domnul Tiberiu Ioan BĂRĂIAN este candidatul PRO România pentru Primăria municipiului Gherla. Domnul Bărăian are o experiență de peste 25 de ani în sistemul public, derulând activități de pionierat în domeniul informatizării și digitalizării instituțiilor din administrația publică. De-a lungul carierei sale, în care a coordonat numeroase echipe interdisciplinare și a gestionat resurse financiare consistente, domnul Bărăian a acumulat o experiență vastă în domeniul managementului operațional și strategic, ceea ce îl recomandă din plin pentru poziția de primar al municipiului Gherla.

Domnul Mircea Irimie este candidatul PRO România pentru Primăria municipiului Turda. Domnul Irimie este un politician cu experiență, ocupând funcții publice de pe mai multe paliere administrative – a fost Viceprimar în Turda, Deputat în Parlamentul României, respectiv Secretar de Stat în Ministerul Consultării Publice. Deschiderea spre dialog, excelenta cunoaștere a mecanismelor și pârghiilor administrative, onestitatea care îl caracterizează îl vor călăuzi pe drumul spre Primăria Turda.


Domnul Vasile REVNIC este candidatul PRO România pentru Primăria municipiului Dej. Domnul Revnic are o experiență bogată în administrația publică, ocupând, în urmă cu mai mulți ani, funcțiile de Viceprimar în Târgu Lăpuș, consilier județean – Președintele Comisiei pentru Agricultură Maramureș, actualmente fiind antreprenor. În toate activitățile în care s-a implicat, domnul Revnic a dat dovadă întotdeauna de etică, profesionalism și dedicare, valori care îl vor ghida și în activitatea de la conducerea primăriei Dej.

Domnul Cozmin SAȘA este candidatul PRO România pentru Primăria municipiului Câmpia Turzii. Donul Sașa este de profesie inginer, având o experiență managerială de peste 15 ani atât în mediul privat, cât și în una dintre cele mai mari companii din România. Aplecarea spre nevoile celor din jur, responsabilitatea și un înalt simț al datoriei sunt atuurile cu care Cozmin Sașa intră în cursa pentru Primăria Câmpia Turzii.


Domnul Filip GIURGIUMAN este candidatul PRO România pentru Primăria orașului Huedin. De profesie inginer, domnul Giurgiuman candidează pentru prima dată pentru o funcție publică. Este o persoană dinamică, activă, de bună-credință, capabilă să se implice cu succes în rezolvarea problemelor orașului Huedin.

Întreaga echipă de candidați ai organizației clujene a partidului PRO România cu care vine în fața alegătorilor la alegerile locale este formată din persoane orientate spre performanță, care cunosc foarte bine realitățile economice și sociale ale comunităților din care fac parte, ceea ce le conferă un avantaj marcabil în competiția electorală.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter