Politică

Am trăit-o și pe asta! Deși parlamentarii sunt în vacanță, Guvernul poate lucra de zor

Proiectul de lege pentru abilitarea Guvernului României de a emite Ordonanţe pe perioada vacanţei parlamentare a fost aprobat.

am-trait-o-si-pe-asta-desi-parlamentarii-sunt-in-vacanta-guvernul-poate-lucra-de-zor am-trait-o-si-pe-asta-desi-parlamentarii-sunt-in-vacanta-guvernul-poate-lucra-de-zor

Proiectul de lege pentru abilitarea Guvernului de a emite Ordonanţe pe perioada vacanţei parlamentare a fost aprobat în şedinţa de joi a Executivului, a anunţat şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă.

„Guvernul a aprobat astăzi (joi – n.r.) şi proiectul de lege pentru abilitarea Guvernului pentru a emite Ordonanţe (...) pe perioada vacanţei parlamentare. Domeniile în care Guvernul poate emite Ordonanţe (...) variază de la domeniul fiscal-bugetar, rectificarea bugetară pentru anul 2020, rectificare necesară după încheierea primului semestru şi evaluarea situaţiei economico-financiare în conformitate cu Legea responsabilităţii fiscal-bugetare, domeniul economic, domeniul sănătăţii, transporturilor, educaţiei, muncii şi protecţiei sociale”, a declarat Ionel Dancă.


La finalul ședinței de Guvern, șeful Cancelariei prim-ministrului Ludovic Orban a precizat că ministerele au înaintat solicitări pentru emiterea unor Ordonanţe.

CITEȘTE ȘI:


La Guvern SE BEA ȘI SE FUMEAZĂ în birouri, fără jenă. Chiar nimeni nu respectă legile în România?!
 

abonare newsletter