Politică

Ce spune Emil Boc despre candidatura la Primărie? „Sunt un biet muritor aici, la șaibă!”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a refuzat să confirme dacă va fi candidatul Partidului Național Liberal (PNL) la alegerile locale din 2020.

Ce spune Emil Boc despre candidatura la Primărie? „Sunt un biet muritor aici, la șaibă!”, sursă foto: Facebook Emil Boc Ce spune Emil Boc despre candidatura la Primărie? „Sunt un biet muritor aici, la șaibă!”, sursă foto: Facebook Emil Boc

Deși viceprimarul Dan Tarcea a confirmat, săptămâna trecută, că Emil Boc va fi mai mult ca sigur omul ales de PNL în cursa pentru fotoliul de primar al Clujului, actualul edil – ales de patru ori la cârma municipiului – a decis să păstreze „misterul candidaturii”. Acesta a ocolit toate speculațiile, inclusiv o posibilă candidatură a lui Rareș Bogdan, cerând „răbdare”.

„Aveți răbdare, toate la timpul lor. Apreciez spiritul de colegialitate a domnului viceprimar. Repet, în privința acestor chestiuni, ele își vor urma parcursul procedural și legal, cum spune românul, toate la timpul lor. Eu nu fac parte din conducerea centrală a partidului ca să am informații, sunt un biet muritor aici, la șaibă, la Cluj-Napoca. Îmi văd de treabă în fiecare zi, alte informații nu am”, a punctat Boc, la un post de radio local.

Ultimele Stiri
abonare newsletter