monitorulcj.ro Menu
Politică

Emanuel Ungureanu, contracandidatul lui Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca în 2020

Deputatul Emanuel Ungureanu şi-a depus candidatura în competiţia internă din USR pentru funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale din 2020, declarând că vrea să aducă un “suflu nou” în administraţia locală.

Ungureanu spune că va încerca să aducă soluţii concrete la marile probleme ale oraşului, cum ar fi cele de trafic sau spitalele mizere.

 “Mi-a depus candidatura în competiţia internă din USR pentru funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale din 2020, alături de încă un coleg din filială. Eu am decis să candidez din dorinţa de a aduce un suflu nou în administraţia locală şi soluţii concrete care pot fi puse în aplicare imediat pentru marile probleme ale oraşului, cum sunt traficul infernal, spitalele mizere, lipsa unor spaţii de joacă adecvate pentru copii, construirea de noi creşe, locuinţele sociale, dar şi stoparea haosului din urbanism”, a declarat Ungureanu.


Deputatul Emanuel Ungureanu şi celălalt membru al partidului, Daniel Burcuţ, şi-au susţinut, vineri seara, candidaturile în faţa colegilor.

Candidatul USR PLUS la Primăria Cluj-Napoca va fi stabilit până în februarie 2020.