Politică

Klaus Iohannis și-a lansat clipul electoral pentru turul II! Trump, Merkel și Macron apar în imagini. VIDEO

Klaus Iohanis și-a lansat clipul electoral pentru turul II al alegerilor prezidențiale după ce a fost deschisă campania electorală.

Campania electorală pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale a început vineri, de la ora 00,00, aceasta urmând a se încheia sâmbătă, 23 noiembrie, la ora 7,00. Klaus Iohannis și-a lansat clipul de promovare pe internet, iar în imagini apar nume grele din politica mondială precum Emmanuel Macron, Donald Trump sau Angela Merkel.


Autoritatea Electorală Permanentă anunţă că, potrivit legii, al doilea tur de scrutin are loc în aceleaşi secţii de votare şi circumscripţii electorale, sub conducerea operaţiunilor electorale de către aceleaşi birouri electorale şi pe baza aceloraşi liste de alegători de la primul tur.

*** La secţiile de votare din străinătate, se votează pe durata a trei zile, ca şi la primul tur, conform următorului program:

* vineri, 22 noiembrie, între orele 12,00 - 21,00;

* sâmbătă, 23 noiembrie, între orele 7,00 - 21,00;

* duminică, 24 noiembrie, între orele 7,00 - 21,00.

În toate cele trei zile există posibilitatea de prelungire a votării până cel mai târziu la ora 23,59 pentru alegătorii care se află la sediul secţiei de votare la ora 21,00, precum şi pentru cei care se află la rând în afara sediului secţiei de votare, reaminteşte AEP.
 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter