Politică

Nasra exultă după cel mai slab rezultat din istorie în județ și lansează săgeți spre liderul PSD Cluj: „Reiau coordonarea campaniei!”

Pentru unii previzibil, pentru alții surprinzător, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă a intrat în turul II, într-o „finală” pe care o va disputa împotriva actualului președinte, Klaus Iohannis.

Nasra exultă după cel mai slab rezultat din istorie în județ și lansează săgeți spre liderul PSD Cluj: „Reiau coordonarea campaniei!”, sursă foto: Facebook Horia Nasra Nasra exultă după cel mai slab rezultat din istorie în județ și lansează săgeți spre liderul PSD Cluj: „Reiau coordonarea campaniei!”, sursă foto: Facebook Horia Nasra

În acest context, social-democrația este reprezentată în turul II cu șanse mari de victorie, este de părere deputatul PSD de Cluj Horia Nasra, care amintește de episoadele electorale din anii precedenți. În 1996, Emil Constantinescu obținea în primul tur 28,21%, apoi a câștigat al doilea tur cu 54,4%, în 2004, Traian Băsescu obținea în primul tur 33,92%, apoi a câștigat al doilea tur cu 51,23%, iar în 2014, Klaus Iohannis obținea în primul tur 30,37%, apoi a câștigat al doilea tur cu 54,4%. Prin urmare, schimbarea „președintelui de weekend – zero realizări – este foarte posibilă!”, afirmă cu tărie Nasra.

„Este cât se poate de clar că moralitatea pusă în vitrina electorală și predicată de oamenii noi, perfecții care care nu greșesc, este într-un regres evident. De ce? Pentru că liderii USR-PLUS au o capacitate ieșită din comun, în a arăta cu degetul, specializați în critica de exterminare dar în același timp fug de guvernare și de orice formă de responsabilitate. Echipa Barna&Cioloș nu depășește perioada pubertății în politică”, declară Horia Nasra, după rezultatele primului tur, recunoscând totodată eșecul PSD în județul Cluj, pe care îl pune în cârca noului președinte, Liviu Alexa.


„La Cluj, din păcate, situația PSD este catastrofală: 10,43%... Este cel mai slab scor din istoria alegerilor obținut de noi în județul Cluj și municipiul Cluj-Napoca, inclusiv un scor mai mic decât cel obținut la europarlamentare. Cei trei intruși cocoțați în filială au reușit să distrugă definitiv organizația municipală... Să dizolvi conduceri de organizații municipale în plină campanie electorală, doar pentru unicul motiv că ești tratat ca un intrus, este un gest de sinucidere politică, să te cerți cu numeroși aleși locali și să excluzi primari este absolut stupid. Să jignești presa și să nu-ți ceri scuze, să-ți jignești cei trei deputați social-democrați de Cluj, sunt alte comportamente de neînțeles...”, acuză deputatul PSD.

„De astăzi (n.red. luni), voi relua la nivel de #coordonare activitatea de campanie, alături de colegul meu Cornel Itu, acești trei intruși fiind lipsiți de legitimitate și inteligență” – Horia Nasra, deputat PSD


CITEȘTE ȘI: Rezultatele FINALE la Cluj. Nicio surpriză: Iohannis 42,09%, Barna 20,12%, Dăncilă 10,42%. PSD pierde definitiv Clujul!

Ultimele Stiri
abonare newsletter