monitorulcj.ro Menu
Politică

Buda, susținere necondiționată pentru Iohannis: „Este garanția pentru o Românie normală”

Preşedintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că preşedintele în exerciţiu şi candidatul formaţiunii la preşedinţia României, Klaus Iohannis, este o „garanţie pentru o ţară normală şi pentru respectarea statului de drept”.

„Suntem la începutul campaniei electorale, o campanie electorală pentru ceea ce înseamnă alegerea preşedintelui României. Îi îndemn pe toţi românii să se edifice în aceste şase săptămâni asupra candidaţilor; noi spunem, cei de la PNL, că domnul Klaus Iohannis este o garanţie pentru ceea ce poate să însemne o Românie normală”, a precizat Daniel Buda.

„Klaus Iohannis este recomandat în primul rând de ceea ce a făcut în cei cinci ani de zile, a fost persoana care s-a ocupat de ceea ce înseamnă respectarea statului de drept, pe de o parte, pe de altă parte a fost persoana care a asigurat reprezentarea României la nivel european”, a mai spus europarlamentarul clujean.


Daniel Buda şi câteva zeci de liberali s-au adunat în centrul Clujului şi au distribuit pliante cu programul electoral al candidatului Klaus Iohannis. Printre participanţi s-au numărat primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, viceprimarul Dan Tarcea şi preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.