Politică

Dăncilă: Nu le-am promis nimic. Cu Horia Nasra și Cornel Itu am avut discuții legate de România

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, susține că nu le-a promis nimic deputaților Horia Nasra și Cornel Itu pentru a se reîntoarce în partid, ci doar a avut o discuție cu ei "despre România și responsabilitatea pe care o au față de cei care i-au votat".

"Nu le-am promis nimic. Am avut discuţii legate de România, legate de responsabilitatea pe care o au, discuţii legate de obligaţia pe care o au faţă de cei care i-au votat, şi anume aceea a implementării programului de guvernare. Cei care i-au votat, mai ales din cadrul PSD, şi-au pus speranţe în ei. Speranţa a fost să continue această guvernare. (...) Nu poţi să mulţumeşti pe toată lumea, dar Horia Nasra s-a întors în PSD condus de Viorica Dăncilă. Vom vedea mâine la moţiune", a declarat Viorica Dăncilă, care a participat la un eveniment la Romexpo.

Deputatul Horia Nasra a anunţat miercuri că, împreună cu deputatul Cornel Itu, se întoarce în PSD.


"Stimaţi clujeni, dragi colegi, astăzi m-am întors acasă, în PSD Cluj. Partidul în care am crescut şi în care mi-am petrecut tinereţea are nevoie de mine şi este de datoria mea să fiu alături de colegii şi prietenii mei. Nu am semnat textul moţiunii şi nu o voi vota, la fel şi colegul meu, dl. Cornel Itu. Am fost, suntem şi vom fi oameni de stânga şi nu putem vota această elucubraţie liberală!", a scris Horia Nasra pe Facebook.

Miercurea trecută, chiar în ziua citirii moțiunii, Victor Ponta anunța că cei doi deputați PSD de Cluj și-au dat demisia și s-au înscris în Pro România. Cei doi erau în conflict cu conducerea partidului după ce la șefia filialei PSD a fost numit Liviu Alexa în locul lui Horia Nasra.

Ultimele Stiri
abonare newsletter