Politică

Boc la reuniunea PNL de la Cluj: “Trebuie oprită domnia incompetenţei în România”

PNL organizează, luni la Cluj-Napoca, Adunarea Regională a organizațiilor PNL Nord-Vest. Președintele Klaus Iohannis participă la eveniment.

“Vreau să îi urez domnului preşedinte un bun venit din partea clujenilor. Preşedinte României a făcut o mare cinste clujenilor pentru că a fost prezent la Cluj-Napoca la deschiderea celui de-al 100-lea an universitar (…) Vreau să vă pun câteva lucruri pe care mi le-au spus clujenii cu ocazia strângerii de semnături pentru candidatura domnului președinte. Mi-au spus clujenii  că sunt mândri de preşedintele României pentru modul în care a reprezentat ţara în Europa şi SUA. Diferenţa între România modernă şi cea medievală s-a văzut în luna mai când la Sibiu s-a organizat un eveniment modern, iar la Iaşi un eveniment asemănător lumii medievale. Avem nevoie de continuitate, deoarece preşedintele Klaus Iohannis este viitorul. Trebuie oprită domnia incompetenţei  şi a mediocrității în România. Este cea care ucide performanța și care omoară dezvoltarea acestei țări. Una dintre cele mai importante modernizări ale ţării este readucerea şi menţinerea românilor în ţara”, a spus primarul Emil Boc, în cadrul evenimentului.

Reuniunea se desfășoară începând cu ora 17.00 la Casa de Cultură a Studenților din Cluj, iar printre cei care au luat cuvântul se numără președintele Klaus Iohannis, liderul PNL Ludovic Orban, prim-vicepreședinții PNL Raluca Turcan și Rareș Bogdan, secretarul general al PNL Robert Sighiartău, dar și primarul municipiului Cluj-Napoca Emil Boc.

abonare newsletter