Politică

Clujenii au semnat MASIV pentru candidatura lui Iohannis: „Își doresc o Românie puternică!”

Peste 91.000 clujeni au semnat pe listele de susținere a candidaturii președintelui Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni.

Clujenii au semnat MASIV pentru candidatura lui Iohannis: „Își doresc o Românie puternică, funcțională!” Clujenii au semnat MASIV pentru candidatura lui Iohannis: „Își doresc o Românie puternică, funcțională!”

PNL Cluj a încheiat, marți, procesul de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat de președinte. Astfel, în urma acțiunii, s-au strâns în total 91.690 de semnături.

„În numele organizației PNL Cluj, le mulțumesc cetățenilor care și-au manifestat susținerea față de candidatura domnului președinte Klaus Iohannis. Prin semnătura lor, clujenii ne-au transmis faptul că doresc o Românie puternică, o Românie normală, o Românie funcțională și o Românie respectată și apreciată în lume. Realegerea domnului Klaus Iohannis în funcția de președinte este singura temelie pe care putem clădi o astfel de țară, în care fiecare român să se simtă respectat”, se arată într-un mesaj transmis de europarlamentarul PNL Daniel Buda.


„În egală măsură, le mulțumesc colegilor din PNL Cluj, aleșilor județeni, parlamentarilor, primarilor, viceprimarilor, consilierilor locali, organizațiilor de tineret, femei și pensionari, precum și membrilor simpli, care au demonstrat că prin mobilizare, ne putem atinge obiectivul. Ne așteaptă o campanie electorală importantă nu doar pentru PNL, ci și pentru România însă, sunt convins că în 24 noiembrie, prin votul cetățenilor, PNL, în strâns parteneriat cu domnul președinte Klaus Iohannis, vor reda românilor România normală de care avem nevoie”, afirmă liderul organizației județene a liberalilor clujeni.

CITEȘTE ȘI: Vizita lui Iohannis în SUA îi garantează un nou mandat? D. Buda: „În calitate de șef al politicii externe, este un punct de stabilitate!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter