Politică

Tăriceanu, în cursa pentru Cotroceni: „O soluție bună pentru viitorul României!”

Tăriceanu a fost desemnat candidatul Partidului Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) pentru alegerile prezidențiale.

Tăriceanu, în cursa pentru Cotroceni: „O soluție bună pentru viitorul României!” Tăriceanu, în cursa pentru Cotroceni: „O soluție bună pentru viitorul României!”

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu a anunţat, miercuri, că a fost confirmat de conducerea formaţiunii drept candidat al partidului la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an.

„Am avut o lungă discuţie cu colegii mei, o lungă dezbatere, în care le-am prezentat câteva dintre consideraţiile care au stat la baza deciziei de a mă înscrie în această cursă electorală. Le mulţumesc foarte mult colegilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o!


Acest lucru implică din partea mea o uriaşă responsabilitate faţă de ei, dar şi faţă de cei care îşi pun speranţe în candidatura mea, mă refer la cei care nu sunt membri ALDE, ci care sunt simpatizanţi şi care cred că o astfel de candidatură este o soluţie bună pentru viitorul României”, a afirmat Tăriceanu, într-o conferinţă de presă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter