Politică

Viorica Dăncilă promite autostrăzi în Transilvania: "Mă angajez că vom face o autostradă cap-coadă"

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, la congresul PSD, că se angajează ca în actuala guvernare să fie construită "o autostradă cap-coadă" şi nu va mai tolera niciun fel de întârziere în acest sens.

Viorica Dăncilă, congres PSD Viorica Dăncilă, congres PSD

Viorica Dăncilă a anunţat că PSD va construi o autostradă cap-coadă în acest mandat de guvernare şi nu va mai tolera niciun fel de întârzieri în acest sens.

"Guvernarea nu a fost perfectă, dar a fost eficientă. Avem motive sa fim mândri de ce am realizat. Românii nu au timp sa aştepte. Românii au nevoie de investiţii (...). Mă angajez că vom face o autostradă cap-coadă. Am demarat deja analiza să vedem care este proiectul pliat pe aşteptările românilor. Nu voi mai tolera niciun fel de întârziere!", a spus Dăncilă.


Premierul s-a referit şi la proiectele deja demarate, parteneriatele public-privat pentru autostrăzile Ploieşti-Braşov şi Târgu Neamţ - Iaşi.

Legat de fondurile europene, Dăncilă a subliniat că a preluat guvernarea de la tehnocraţi cu "zero absorbţie", iar acum s-a ajuns la 30%.


"Obiectivul nostru principal, să aducem mai mulţi români în clasa de mijloc, produce deja efecte, dar el trebuie continuat", a afirmat Dăncilă

Ultimele Stiri
abonare newsletter