Politică

Surpriza PRO România Cluj la alegerile europarlamentare: femeia de afaceri Sigina Luca, pe lista candidaților! (PE)

Organizația PRO România filiala Cluj iese la atac cu o echipă de tineri profesioniști, oameni de succes pe care i-a adus în prim-planul politicii locale și naționale.

Sunt tineri care s-au remarcat de-a lungul timpului în diverse ipostaze, fie din mediul universitar, fie din mediul de business.
Adevărata surpriză este însă prezența Siginei Luca pe lista candidaților la alegerile europarlamentare, tânăra fiind cunoscută pentru succesul pe care l-a dobândit în cariera ei de antreprenor, fiind un new entry valoros pentru organizația PRO România Cluj.
Cu o experiență de peste un deceniu în domeniul afacerilor, tânăra antreprenoare Sigina Luca deține una din cele mai mari firme de curățenie din regiunea Transilvaniei. Luna Cleaning, brandul căruia i-a dat viață în urmă cu 8 ani, are în prezent peste 100 de angajați și o cifră de afaceri de 1 milion de euro. UNTOLD, VIVO, MedLife, Regina Maria și World Class sunt doar câțiva dintre clienții cu nume mari care beneficiază de serviciile Luna Cleaning. Experiența dobândită în toți acești ani și modul în care au afectat-o deciziile politice au determinat-o pe Sigina Luca să intre în politică, de partea PRO România.  

”Am convingerea că nu e suficient să stai să privești pasiv cum decid alții pentru tine. Exercitarea dreptului la vot este absolut necesară, dar este extrem de important să te implici. Pentru a schimba ceva cu adevărat e nevoie să participi în procesul decizional. PRO România a adus împreună oameni profesioniști, tineri și competenți, această abordare determinându-mă să fac acest pas”, a declarat Sigina Luca.
Tânăra nu a mai făcut politică și a recunoscut că decizia de a se înscrie în cursa pentru alegerile europarlamentare nu a fost una simplă.


”Cred că, în actualul context relativ instabil, a intra în politică e de-a dreptul un act de curaj. Dar sunt determinată să pun la bătaie toată experiența mea și dorința de schimba lucrurile în bine”, susține Sigina Luca.

Printre tinerii care au ales să se implice în politică de partea PRO România Cluj se numără și Leonard Horvath – istoric și Director General al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor, Gabriel Mihai Oniga – fost consilier local și Flaviu Turcu – cercetător și cadru didactic la Universitatea Babeș-Bolyai.


Publicat de SC Monitorul de Cluj S.R.L. la comanda PRO România CUI mandatar financiar: 41190009

Ultimele Stiri
abonare newsletter