Politică

Nasra, după incendierea sediului PSD Cluj: “Asta nu e politică, e ANARHISM CURAT!”

Președintele PSD Cluj, Horia Nasra, a reacționat dur după ce sediul partidului de pe Bulevardul Eroilor a fost incendiat.

“La începutul anului 2018 un protestatar #rezist a încercat să incendieze sediul social-democraţilor clujeni. După câteva luni, pentru fapta săvârșită a fost trimis la munca în folosul comunității, timp de 60 de zile. În noaptea trecută, într-o manieră similară dar mai radicală, o mână criminală a dat foc la scările şi anexele sediului PSD Cluj. Asta nu este nici opoziţie, nici politică, este anarhism curat! În alte state europene astfel de incendieri politice sunt asimilate actelor extremist”, a comentat Nasra.

Informaţia a fost confirmată şi de IPJ Cluj, care face cercetări la faţa locului.


La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompierii de la ISU Cluj, care au lichidat focul și mai multe echipaje de poliție, care au început cercetările. Din primele informații, polițiștii nu au încă nicio pistă concretă pentru a identifica autorii.

IPJ Cluj transmite că, astăzi, în jurul orei 9:15, au fost sesizați prin apel 112 cu privire la un incendiu produs în zona sediului unui partid politic, din Cluj-Napoca. “La fața locului se află o echipă de polițiști care investighează împrejurările producerii incendiului. În urma acestui incident nu au fost victime, ci doar pagube materiale. Cercetările vor fi continuate sub aspectul comiterii de distrugere prin incendiere”, transmite IPJ Cluj.


Sediul PSD a fost vizat în ultimii ani de mai multe incendii. În luna octombrie 2016, acoperișul clădirii în care își au sediile partidele PSD și PNL fiind cuprins de flăcări.

Ultimele Stiri
abonare newsletter