monitorulcj.ro Menu
Politică

Consilierii locali PSD-ALDE: “Nu putem fi de acord cu acordarea unor indemnizații in creștere de la 750 la 1500 net către sinecuriști din jurul Primăriei Cluj Napoca”

Consilierii locali PSD-ALDE Cluj-Napoca reclamă dublarea indemnizațiilor membrilor Consiliilor de Administrație din Regia Autonomă a Domeniului Public Cluj-Napoca și Regia Autonomă de Termoficare Cluj-Napoca.

“Nu putem fi de acord cu acordarea unor indemnizații in creștere de la 750 la 1500 net către sinecuriști din jurul Primăriei Cluj Napoca, este vorba de nişte cheltuieli nejustificate, o risipă din banii publici.

Să acorzi indemnizații de 1500 lei net pentru o activitate ce presupune prezenţa o singură dată pe luna, unde de obicei nu se discuta nimic,


este o sfidare a bunului simt, făcând consiliile de administrație ale regiilor municipilui Cluj Napoca cele mai bine plătite din țară.

De ce este nevoie de indemnizații de 1500 lei net? Cum se justifică această creștere? Care sunt atribuţiile suplimentare? Sunt întrebări la care consilierii locali PNL şi UDMR nu au știut sa răspundă, încă o dată  maşina de vot făcându-și treaba!”, spun consilierii locali.