Politică

Deputatul PSD Cluj, Horia Nasra, vrea gaz la Huedin

Deputatul PSD Cluj, Horia Nasra, îi cere ministrului Economiei, Gheorghe Şimon, să găsească soluţii pentru deblocarea proiectului privind introducerea gazului metan în oraşul Huedin.

Parlamentarul clujean susţine că una dintre problemele economice ale Huedinului este generată de faptul că oraşul nu este racordat la gaz.

„Huedinul – Poarta Apusenilor – este cel mai mare oraş din nordul Munţilor Apuseni, un centrul regional pentru locuitorii din zonă. Cea mai mare problemă economică şi socială a Huedinului este generată de faptul că oraşul nu este racordat la gaz metan, lucrările începute în 2009 de introducere a gazului fiind oprite în apropierea Huedinului, în aşteptarea studiilor de fezabilitate în ceea ce priveşte infrastructura de transport şi distribuţie din interiorul localităţii’’, arată Horia Nasra.


Social democratul precizează că deşi, în repetate rânduri, parlamentarii clujeni şi primarul din Huedin au semnalat acest blocaj, problema nu s-a rezolvat. În acest context, Nasra îi cere ministrului economiei să găsească soluţii pentru deblocarea proiectului privind introducerea gazului metan la Huedin.

Ultimele Stiri
abonare newsletter