monitorulcj.ro Menu
Politică

Se pregăteşte revenirea lui Cioloş? Cine este, de fapt, tânăra cu care a fost “surprins” Dacian Cioloş.

Fostul premier, Dacian Cioloş, a fost surprins de paparazzi în compania unei tinere, în aeroport. Cine e misterioasa apariţie feminină? Contactat de o revistă mondenă, Cioloș a spus că este o prietenă din Zalău.

Cine este, de fapt, tânăra cu care a fost “surprins” Dacian Cioloş

Tânăra misterioasă este Andrada Morar și este membră a staffului celebrei și puternicei companii americane de consultanță politică Ketchum. Are 30 de ani și este din Zalău, orașul natal al fostului premier. Lucrează de peste șapte ani în cadrul companiei Ketchum, ocupând diverse funcții, iar din ianuarie 2016 este vicepreședinte și director pentru strategie digitală, conform sursazilei,ro, scrie stiripesurse.ro.

Kentchum este cea mai veche agenție de relații publice din America, înființată în 1919. Are 23 de agenții deschise în toată lumea și 46 de firme afiliate (printre care una și în România). Ketchum Worldwide aparține grupului mondial Omnicom, companie care a lucrat pentru Vladimir Putin și Gazprom, dar care apare și într-o relație cu firme din România care au lucrat pentru SRI și Laura Codruța Kovesi. Firma The Group, condusă de Mihaela Nicola, cunoscută pentru faptul că a oferit consultanță de imagine și comunicare Laurei Codruța Kovesi, a intrat în 2012 în parteneriat cu firma Omnicom Group, care, între 2006-2015, s-a ocupat de PR-ul lui Vladimir Putin în Statele Unite și Uniunea Europeană, mai spune sursa citată.


Dacian Cioloș nu s-a ferit să se afișeze, în trecut, în compania acestei tinere. Chiar când era prim-ministru, în cadrul unei vizite la New York, s-a întâlnit, pe 21 septembrie 2016, cu Andrada Morar, chiar la solicitarea lui, după cum afirma chiar „prietena din Zalău”.

Etichete: dacian ciolos