monitorulcj.ro Menu
Politică

Programul zborurilor charter de pe Aeroportul Cluj, pentru vara 2017. Ce destinaţii puteţi alege.

Începând cu data de 25 mai 2017, de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu" Cluj vor debuta zborurile tip charter.

Programul zborurilor charter de pe Aeroportul Cluj, pentru vara 2017. Ce destinaţii puteţi alege.

Programul de vară cuprinde zboruri turistice către nu mai puțin de nouă destinații, din Grecia (Zakynthos, Rhodos, Corfu, Heraklion, Thessaloniki, Skiathos, Chania, Santorini) și TURCIA (Antalya).

Comparativ cu sezonul de vară 2016, anul acesta, de pe Aeroportul clujean se va putea zbura către o nouă destinație, Tessaloniki (Grecia), zbor operat de către compania aeronautică Ellinair, în perioada 16 iunie -28 septembrie 2017. De asemenea, cele mai multe zboruri de tip charter vor fi către Antalya (Turcia), acestea fiind operate de către șase companii aeriene.


În acest moment, de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu" Cluj sunt operate peste 40 de destinații, spre 21 de țări din Europa și Orientul Mijlociu, creșterea continuă a numărului acestora fiind determinată de adresabilitatea tot mai ridicată a pasagerilor care optează pentru un zbor în/din Cluj. Acest fapt este confirmat de datele statistice privind traficul de pasageri care a înregistrat, doar în primul trimestru al acestui an, o creștere de aproximativ 60% comparativ aceeași perioadă a anului trecut.